Restaurant Sfeer Eten en Drinken komt ook bij u thuis!

Sfeervol en eerlijk eten met dagelijks verse producten tegen een betaalbare prijs op nog geen 500 meter van het strand van Kijkduin (Den Haag), geserveerd door een vlotte bediening in een ongedwongen setting

Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend.

Onze menukaart wisselt 4 x per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen.

Onze FONDUE gerechten zijn zeer populair en divers. Ouderwets genieten met uw eigen pannetje op tafel.

Ook kunt u bij ons genieten van een heerlijke BRUNCH, HIGH TEA OF HIGH WINE.

Geen zin om er op uit te gaan? Geen probleem, want wij BEZORGEN ook uw diner bij u thuis.

U kunt bij ons ook terecht voor recepties, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea en catering. Zie daarvoor onze PARTY EN CATERING SERVICE. Voor lunch, brunch, high tea of high wine openen wij ons restaurant eerder vanaf 8 personen.

Ons restaurant ligt langs de Ring van Den Haag t.h.v. de Kijkduinsestraat. HTM 26 stopt voor de deur en RR3 op 150 meter. U kunt bij ons altijd vrij parkeren. Wij beschikken ook over een groot zonnig terras.

Met het strand op loopafstand, de hotels en winkeltjes in de buurt en onze gevarieerde kaart, belooft het een heerlijk einde van een prachtige dag te worden.